| Ma - Vrij tot 18:00 geopend | Zat. tot 17:00 | Zo. gesloten
Afspraak maken

Onze specialisten

Tianne Veenema

Oogzorgcentrum Friesland heeft vakkundige mensen in dienst. Tianne Veenema werkt sinds 2017 in de optiek. In 2022 is ze gestart met de deeltijd opleiding optometrie. Met haar achtergrond in contactlenzen, richt ze zich op maatwerk in lensoplossingen en biedt ze uitgebreid advies bij lensproblemen. Ze heeft een speciale interesse in nachtlenzen en myopiemanagement, een methode om de verslechtering van bijziendheid bij kinderen en jongeren te vertragen, wat ze zowel interessant als zinvol vindt.

Werktijden & contact

Donderdag: 9:30 - 21:00 uur (Leeuwarden)
Vrijdag: 9:30 - 18:00 uur (Leeuwarden)
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur (Leeuwarden)

058 212 4729 leeuwarden@oogzorgcentrum-friesland.nlMaak nu een afspraak

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

Meer over Tianne

Tianne haar werk kenmerkt zich door een passie voor leren, persoonlijk klantcontact, en een perfectionistische, analytische aanpak. Tianne zet zich in voor de tevredenheid van elke klant.

Van contactlensspecialist tot student optometrie

Wat vind je het leukste aan je beroep?
“De dynamiek en de variatie in het vak vind ik fantastisch,” vertelt Tianne enthousiast. “Het persoonlijke contact met klanten, ze echt leren kennen en de tijd nemen voor een goed gesprek, dat vind ik het allerbelangrijkst.”

Wat beschouw je als je sterke kanten?
“Mijn perfectionisme, mijn analytisch vermogen en mijn aandacht voor detail zijn echt mijn sterke punten,” zegt Tianne. Deze eigenschappen helpen haar om zorgvuldig en effectief advies te geven en aanpassingen te doen.

Wat vind je de grootste uitdaging in je werk?
“Het vinden van een evenwichtige balans tussen mijn werk, studie en vrije tijd is soms een uitdaging. Vooral tijd maken  voor sporten, wat voor mij belangrijk is, vereist vaak planning en discipline.”

Wat vind je het belangrijkste aspect van je beroep?
“Het belangrijkste voor mij is om ervoor te zorgen dat elke klant de juiste zorg en aandacht krijgt,” benadrukt Tianne. Ze zet zich in om elke klant tevreden te houden met haar expertise en service.

Wat kunnen klanten van jou verwachten in termen van zorg en service?
“Ik ben er voor jou en ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik sta altijd klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken voor de beste oplossing,” verzekert Tianne.

Tianne’s toewijding aan haar vak en haar klanten komt duidelijk naar voren in haar persoonlijke benadering en deskundigheid. Met haar focus op maatwerk en preventieve zorg zoals myopiemanagement, levert ze een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit binnen Oogzorgcentrum Friesland.

Waarom Oogzorgcentrum Friesland

Onderzoeken

Voor diverse oogafwijkingen bieden wij de juiste onderzoeken gevolgd door helder en goed advies.

Moderne apparatuur

Met de meest moderne apparatuur worden de onderzoeken uitgevoerd. Steeds voorop lopen met de nieuwste innovaties is voor ons zeer belangrijk.

Vast aanspreekpunt

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal, met voor elke klant een vaste specialist als vertrouwd aanspreekpunt.

Diverse locaties in Friesland

Met drie vestigingen in Friesland vind je altijd een locatie dichtbij, mits je in deze regio woont.

Korte wachttijden

Bij ons kun je binnen enkele dagen terecht voor een onderzoek. In geval van spoed kun je meestal direct terecht tijdens onze openingstijden.

Samenwerking

We hebben een goede samenwerking met oogartsen van nabijgelegen ziekenhuizen, wat altijd handig is voor overleg of doorverwijzingen indien nodig.