| Ma - Vrij tot 18:00 geopend | Zat. tot 17:00 | Zo. gesloten
Afspraak maken

Onze specialisten

Irene Nijdam

Oogzorgcentrum Friesland heeft vakkundige mensen in dienst. Irene Nijdam heeft 33 jaar ervaring in de optiek en ze is sinds 2022 werkzaam bij Copini in Sneek. Haar deskundigheid en oplossingsgerichtheid zijn cruciaal in onze missie om goede en passende oogzorg te bieden. Bij Oogzorgcentrum Friesland bent u in deskundige handen.

Werktijden & contact

Maandag: 13:00 - 18:00 uur (Sneek)
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur (Sneek)
Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur (Sneek)
Zaterdag: 9:30-17:00 uur (Sneek)

0515 434 060 sneek@oogzorgcentrum-friesland.nlMaak nu een afspraak

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

Meer over Irene

Irene Nijdam heeft een bijzondere carrière wending gemaakt van orthopedagoog naar optometrist. Sinds haar entree in de optiekwereld in 1991 heeft ze een gevarieerd pad bewandeld. Haar ervaring omvat het werken op de poli oogheelkunde in ziekenhuis Tjongerschans en het assisteren van oogartsen in de Hanzekliniek van het UMCG (later werd dit OMC en daarna Eyescan). Daar was ze betrokken bij intakes en controles en assisteerde ze bij ooglaserbehandelingen op de OK. Daarnaast heeft ze al 33 jaar winkelervaring in de optiek.

Van orthopedagogiek naar optometrie

Wat vind je het leukste aan je beroep?
Irene straalt als ze deze vraag beantwoordt. “Het leukste aan mijn werk is de diversiteit aan mensen die ik iedere dag ontmoet. Het geeft mij grote voldoening om samen met hen de beste oplossing te vinden voor hun oogafwijking, of iemand te helpen met een doorverwijzing naar specialisten of zelf te monitoren.”

Wat beschouw je als je sterke punten?
“Mijn kracht ligt in mijn betrokkenheid en interesse in mijn klanten,” zegt Irene. “Dit, gecombineerd met mijn uitgebreide ervaring in zowel optiekzaken als de oogheelkunde, stelt mij in staat om goede oogzorg te bieden aan mijn klanten.”

Wat zie je als de grootste uitdaging in je werk?
“De grootste uitdaging is altijd het beste te doen voor de klant, zodat zij tevreden de deur uit gaan,” legt Irene uit. “Het gaat erom de juiste balans te vinden tussen deskundigheid en zorg binnen de algehele sfeer van een optiekzaak.”

Wat is het belangrijkste aspect van je beroep?
“Deskundigheid en oplossingsgerichtheid,” benadrukt Irene. “Het zijn de pijlers waarop ik mijn beroep uitoefen. Dit is belangrijk om mijn klanten de zorg te bieden die ze verdienen.”

Wat kunnen klanten van jou verwachten in termen van zorg en service?
“Aandacht, betrokkenheid, inzet en eerlijkheid,” zegt Irene met overtuiging. “Ik zet ook mijn nauwe banden met oogartsen in, mocht extra advies of hulp nodig zijn.”

Irene’s reis van orthopedagogiek naar optometrie is niet alleen een verhaal van carrièrewending, maar ook van passie en toewijding. Haar deskundigheid en oplossingsgerichte aanpak maken haar tot een gerespecteerde professional in haar vakgebied.

Waarom Oogzorgcentrum Friesland

Onderzoeken

Voor diverse oogafwijkingen bieden wij de juiste onderzoeken gevolgd door helder en goed advies.

Moderne apparatuur

Met de meest moderne apparatuur worden de onderzoeken uitgevoerd. Steeds voorop lopen met de nieuwste innovaties is voor ons zeer belangrijk.

Vast aanspreekpunt

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal, met voor elke klant een vaste specialist als vertrouwd aanspreekpunt.

Diverse locaties in Friesland

Met drie vestigingen in Friesland vind je altijd een locatie dichtbij, mits je in deze regio woont.

Korte wachttijden

Bij ons kun je binnen enkele dagen terecht voor een onderzoek. In geval van spoed kun je meestal direct terecht tijdens onze openingstijden.

Samenwerking

We hebben een goede samenwerking met oogartsen van nabijgelegen ziekenhuizen, wat altijd handig is voor overleg of doorverwijzingen indien nodig.