| Ma - Vrij tot 18:00 geopend | Zat. tot 17:00 | Zo. gesloten
Afspraak maken

Over ons

Onze specialisten

Ben je benieuwd naar de specialisten die bij ons werken? Dat snappen we helemaal! Het is fijn om te weten wie jouw optometrist is. Daarom vind je op deze pagina alle informatie over onze deskundige optometristen. Zo kun je met een gerust hart jouw oogzorg aan ons toevertrouwen.

Wij helpen je graag

Last van oogklachten? Maak een afspraak voor persoonlijke zorg. We luisteren, onderzoeken en bieden een aanpak op maat. Zet de eerste stap naar helder zicht en verbeter je ooggezondheid.

Maak een afspraak

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

Vragen? We hebben de meeste gestelde vragen op een rij gezet
Lees meer
Maak direct een afspraak met een specialist
Lees meer
Bekijk bij welke behandelingen wij je kunnen helpen
Lees meer

Marcel van Wijngaarden

Marcel van Wijngaarden heeft zich de laatste 26 jaar bewezen op het gebied van optometrie. Als coördinator zorgt hij voor een eenduidig beleid op het gebied van de verschillende oogonderzoeken. Daarnaast zorgt hij voor het steeds verder doorontwikkelen van onze apparatuur en onderzoeken.

Irene Nijdam

Irene Nijdam heeft 33 jaar ervaring in de optiek en ze is sinds 2022 werkzaam bij Copini in Sneek. Haar deskundigheid en oplossingsgerichtheid zijn cruciaal in onze missie om goede en passende oogzorg te bieden. Bij Oogzorgcentrum Friesland bent u in deskundige handen.

Femke van Asperen [student optometrie]

Femke van Asperen werkt sinds 2020 in de optiek. Met een passie voor oogzorg heeft Femke haar roeping gevonden in de vorm van optometrie. Sinds 2022 is ze gestart met de deeltijdopleiding optometrie. Dit doet ze met veel plezier en toewijding.

Tianne Veenema [student optometrie]

Tianne Veenema is een gedreven opticien en contactlensspecialist. Sinds 2017 is ze werkzaam in de optiekwereld. In 2022 is ze begonnen met de deeltijd studie optometrie, waarbij ze haar expertise en passie voor oogzorg blijft uitbreiden.