| Ma - Vrij tot 18:00 geopend | Zat. tot 17:00 | Zo. gesloten
Afspraak maken

Onze specialisten

Femke van Asperen

Oogzorgcentrum Friesland heeft vakkundige mensen in dienst. Femke begon haar carrière in de optiekwereld bij Copini Opticiens in 2020, een periode die uniek was door de uitdagingen van de coronacrisis. Haar interesse in de optometrie leidde haar naar een deeltijdstudie aan de Hogeschool van Utrecht sinds september 2022, waar ze zich verdiept in de facetten van het vak.

Werktijden & contact

Maandag: 13:00 - 18:00 uur (Leeuwarden)
Donderdag: 9:30 - 20:00 uur (Sneek)
Vrijdag: 9:30 - 18:00 uur (Sneek)
Zaterdag: 9:30-17:00 uur (Leeuwarden)

0515 434 060 sneek@oogzorgcentrum-friesland.nlMaak nu een afspraak

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

Meer over Femke

Femke waardeert vooral het klantcontact in haar rol. Ze zet haar communicatieve vaardigheden en groeiende expertise in voor klanttevredenheid, met een focus op grondige anamnese en samenwerking.

Van nieuwkomer tot student optometrie

Wat vind je het leukste aan je beroep?
Voor Femke is het directe contact met klanten het meest bevredigend. Ze waardeert het om klachten grondig te onderzoeken en een duidelijk beeld van de zorgvraag te krijgen. “Het is mooi om een antwoord te kunnen geven op de zorgvragen van klanten en ze tevreden te zien vertrekken. Door mijn studie kan ik nu ook meer betekenen op het gebied van diagnostiek, zoals het maken van OCT-beelden en fundusfoto’s.”

Wat beschouw je als je sterke punten?
“Ik ben sterk in communicatie,” zegt Femke. “Ik vind het belangrijk dat iedereen duidelijkheid heeft, zowel klanten als collega’s. Mijn positieve instelling draagt bij aan een prettige sfeer in de winkel.”

Wat zie je als de grootste uitdaging in je werk?
Het toepassen van theoretische kennis en praktische vaardigheden van haar opleiding in haar dagelijkse werk is voor Femke een uitdaging. “Het is soms lastig om zelfstandig te bepalen wat er aan de hand is, maar ik probeer de kennis van mijn studie toe te passen om tot een oplossing te komen.”

Wat is het belangrijkste aspect van je beroep?
“Samenwerken met klanten,” benadrukt Femke. “Het is essentieel om naar hun wensen te luisteren en samen te onderzoeken wat mogelijk is, zodat ze tevreden de deur uit gaan.”

Wat kunnen klanten van jou verwachten in termen van zorg en service?
“Klanten kunnen een grondige aanpak verwachten,” vertelt Femke. “Ik neem de tijd voor een uitgebreide anamnese, oogmeting en, indien nodig, aanvullende onderzoeken. Mocht er ontevredenheid zijn, dan zoek ik samen met de klant naar een oplossing.”

Femke’s pad van een startende medewerker naar een optometrie student weerspiegelt haar inzet voor haar vak en de wens om haar kennis en service voortdurend te verbeteren. Met haar focus op klanttevredenheid en professionele groei is ze een waardevolle aanwinst voor Oogzorgcentrum Friesland.

Waarom Oogzorgcentrum Friesland

Onderzoeken

Voor diverse oogafwijkingen bieden wij de juiste onderzoeken gevolgd door helder en goed advies.

Moderne apparatuur

Met de meest moderne apparatuur worden de onderzoeken uitgevoerd. Steeds voorop lopen met de nieuwste innovaties is voor ons zeer belangrijk.

Vast aanspreekpunt

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal, met voor elke klant een vaste specialist als vertrouwd aanspreekpunt.

Diverse locaties in Friesland

Met drie vestigingen in Friesland vind je altijd een locatie dichtbij, mits je in deze regio woont.

Korte wachttijden

Bij ons kun je binnen enkele dagen terecht voor een onderzoek. In geval van spoed kun je meestal direct terecht tijdens onze openingstijden.

Samenwerking

We hebben een goede samenwerking met oogartsen van nabijgelegen ziekenhuizen, wat altijd handig is voor overleg of doorverwijzingen indien nodig.