| Ma - Vrij tot 18:00 geopend | Zat. tot 17:00 | Zo. gesloten
Afspraak maken

Nieuws

De lancering nieuwe website

Geplaatst op 27 januari 2024


Eindelijk is het dan zover: de lancering van de nieuwe website van Oogzorgcentrum Friesland. Hét adres waar je moet zijn als het gaat om oogonderzoeken en oogafwijkingen. Een goede combinatie van specialisten, waarbij je snel terecht kunt met vragen.

Afspraak maken?

Maak nu een afspraak bij Oogzorgcentrum Friesland

Afspraak maken

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

1978 beoordelingen op Klantenvertellen

Toegankelijke oogzorg met een innovatief concept

Oogzorgcentrum Friesland is een nieuw concept binnen Friesland. Binnen dit concept wordt het voor consumenten makkelijker gemaakt om oogonderzoeken te laten uitvoeren. Dit alles zonder de lange wachttijden van ziekenhuizen, maar mét dezelfde expertise.

Gemakkelijk afspraken maken
Er kan gemakkelijk online een afspraak worden gemaakt voor een onderzoek op de locatie naar keuze. Meer informatie over type onderzoeken en oogafwijkingen vind je op de website. Heb je geen idee welk onderzoek je nodig hebt? Geen probleem, onze specialisten adviseren je hierbij. Bij Oogzorgcentrum Friesland geloven we dat goede oogzorg toegankelijk moet zijn voor iedereen. Met onze nieuwe website en moderne aanpak hopen we nog meer mensen te kunnen helpen hun ooggezondheid te verbeteren. We nodigen je uit om onze website te verkennen en kijken ernaar uit om je snel van dienst te kunnen zijn.

Maak nu een afspraak

Waarom Oogzorgcentrum Friesland

Onderzoeken

Voor diverse oogafwijkingen bieden wij de juiste onderzoeken gevolgd door helder en goed advies.

Moderne apparatuur

Met de meest moderne apparatuur worden de onderzoeken uitgevoerd. Steeds voorop lopen met de nieuwste innovaties is voor ons zeer belangrijk.

Vast aanspreekpunt

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal, met voor elke klant een vaste specialist als vertrouwd aanspreekpunt.

Diverse locaties in Friesland

Met drie vestigingen in Friesland vind je altijd een locatie dichtbij, mits je in deze regio woont.

Korte wachttijden

Bij ons kun je binnen enkele dagen terecht voor een onderzoek. In geval van spoed kun je meestal direct terecht tijdens onze openingstijden.

Samenwerking

We hebben een goede samenwerking met oogartsen van nabijgelegen ziekenhuizen, wat altijd handig is voor overleg of doorverwijzingen indien nodig.