Optometrist

MARCEL VAN WIJNGAARDEN


Wanneer kunt u bij Marcel terecht?

WERKTIJDEN


MAANDAG
13:00-18:00
DINSDAG
09:30-18:00
DONDERDAG
13:00-18:00
VRIJDAG
09:30-18:00


Neem contact op met Marcel

CONTACT INFO


058 212 4729

leeuwarden@oogzorgcentrum-friesland.nl

Maak een afspraak

Marcel is afgestudeerd in 1998 voor de opleiding optometrie in Utrecht. Hij heeft ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen, optiekzaken en oogklinieken. Hierdoor is hij zeer breed in zijn kennis. Marcel werkt hoofdzakelijk op onze vestiging in Leeuwarden, op dinsdagen werkt hij ook  afwisselend in Sneek en Harlingen. Neem contact met ons op indien u vragen over zijn werklocatie heeft.

Wat vind je leukste aan het beroep?
Ik vind het mooi om klanten/cliënten inzicht te geven in wat er mis of juist  goed is met hun ogen. Daarnaast vind ik een heldere uitleg belangrijk met het bespreken van de mogelijkheden, om het eventuele ongemak te verhelpen.

Wat zijn je sterke kanten?
Ik ben van alle markten thuis op het gebied van de ogen. Denk hierbij aan brillen, contactlenzen, nachtlenzen, refractie chirurgie en optometrie. Eigenlijk van alle mogelijke manieren om je ogen te onderzoeken en te meten. Hierdoor kan ik duidelijk en goed advies geven.

Wat vind je de grootste uitdaging in je werk?
Ik bied graag voor iedereen de beste oplossing bij eventuele oogproblemen. Hoe gecompliceerder het probleem, hoe interessanter ik het vaak vind. Ik zoek altijd tot op de bodem uit wat er aan de hand is en wat ik eraan zou kunnen doen. De klant/cliënt moet met een tevreden en voldaan gevoel weer weg gaan.

Wat vind je het belangrijkste aspect van je beroep?
Geduld en inlevingsvermogen vind ik erg belangrijk. De klant/cliënt komt meestal met een ooggerelateerd probleem en dat moet je zo zorgvuldig mogelijk zien op te lossen.

Wat kunnen cliënten van jou verwachten?
Geduldig en vakkundig geef ik inzicht in wat er mis is met de ogen en welke oplossingen er mogelijk zijn. Ik neem hier altijd ruimschoots de tijd voor en het liefst doe ik dit aan de hand van verschillend beeldmateriaal. Denk hierbij aan de foto’s die ik maak van het netvlies of de opnamen met de zogeheten OCT-scanner. Ik vind het belangrijk dat een klant/cliënt goed geïnformeerd weer de deur uit stapt.

Optometrie is echt een grote hobby, ik doe het heel graag. Ik ben blij dat ik in één van de meest moderne en vooruitstrevende optiekzaken in Friesland mag werken met enthousiaste en vakbekwame collega’s. We hebben alles in huis om u met uw eventuele oogprobleem duidelijkheid over de stand van zaken te verschaffen.


Hoor het eens van een ander

BINNENKORT LEEST U HIER REVIEWS VAN ONZE CLIËNTEN
Lees meer over Marcel

CURRICULUM VITAE

  • Werkervaring
  • Optometrist bij verschillende optiekzaken
  • Optometrist bij een kliniek voor ooglaseren
  • Specialist op het gebied van OCT-scan
  • Vooronderzoek laseren
  • Aanmeten (speciale)contactlenzen
oogzorgcentrum-friesland-logo

Hét adres in Friesland voor oogonderzoeken • Gecertificeerde optometristen en orthoptist • Wij helpen bij klachten op het gebied van zien!

Copyright by Copini Opticiens. Alle rechten voorbehouden.