Samenwerking ziekenhuizen en huisartsen

We werken goed samen met huisartsen en oogartsen

Samenwerking


De samenwerking tussen huisartsen en oogartsen vinden wij heel belangrijk. In sommige gevallen komt het helaas voor dat wij direct moeten doorverwijzen naar een oogarts, gezien de ernst van de situatie. De lijnen zijn voor ons kort, waardoor dit vrijwel nooit problemen oplevert. Ook vinden wij deze samenwerking belangrijk voor het geval er eens iets overlegd moet worden bij twijfel.

Wij hebben goede contacten met verschillende ziekenhuizen in Friesland. U bent dus altijd verzekerd van de beste oogzorg.

Ook de samenwerking met huisartsen is voor ons erg belangrijk. Steeds meer huisartsen zijn op de hoogte van het feit dat bij snelheid, maar geen directe spoed, mensen ook bij ons snel geholpen kunnen worden. Daarnaast het Oogzorgcentrum Friesland de perfecte oplossing voor mensen die zich niet graag in een klinische omgeving begeven. Wij bieden een huiselijke sfeer, met dezelfde kennis die je in het ziekenhuis vindt.

ONDERZOEKEN

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende onderzoeken en oogafwijkingen. Onze specialisten kunnen hier goed bij adviseren.


MODERNE APPARATUUR

Met de meest moderne apparatuur worden de onderzoeken uitgevoerd. Steeds voorop lopen met de nieuwste innovaties is voor ons zeer belangrijk.


VAST AANSPREEKPUNT

We vinden het belangrijk dat er per cliënt één vast aanspreekpunt is. Een bekend gezicht als specialist is wel zo prettig voor u.

DIVERSE LOCATIES FRIESLAND

Met drie vestigingen verspreid in Friesland, is er altijd een vestiging in de buurt waar u terecht kunt. Dit mits u zelf ook in Friesland woont.


KORTE WACHTTIJDEN

Bij ons kunt u vaak al binnen een paar dagen terecht. Als er een spoedgeval is, kunt u meestal direct terecht. Uiteraard kunt u ook direct terecht voor vragen en advies.


SAMENWERKING

Goede samenwerking met oogartsen uit nabijgelegen ziekenhuizen. Altijd prettig indien er overlegd moet worden of doorverwezen.


oogzorgcentrum-friesland-logo

Hét adres in Friesland voor oogonderzoeken • Gecertificeerde optometristen en orthoptist • Wij helpen bij klachten op het gebied van zien!

Copyright by Copini Opticiens. Alle rechten voorbehouden.