LOCATIES

Wij zijn gevestigd op drie strategische punten in Friesland. U hoeft nooit langer dan dertig minuten te reizen. Erg prettig dat er dus altijd een Oogzorgcentrum bij u in de buurt is.
Bekijk onze locaties

Welk oogzorgcentrum zit bij u in de buurt?


Oogzorgcentrum Friesland locatie Leeuwarden

Nieuwestad 55
8911 CJ Leeuwarden
Tel: 058 212 4729

Optometrist: M. van Wijngaarden

Oogzorgcentrum Friesland locatie Harlingen

Voorstraat 63
8861 BG Harlingen
Tel: 0517 416762

Oogzorgcentrum Friesland locatie Sneek    

Grootzand 29
8601 AR Sneek
Tel: 0515 434 060

ONDERZOEKEN

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende onderzoeken en oogafwijkingen. Onze specialisten kunnen hier goed bij adviseren.


MODERNE APPARATUUR

Met de meest moderne apparatuur worden de onderzoeken uitgevoerd. Steeds voorop lopen met de nieuwste innovaties is voor ons zeer belangrijk.


VAST AANSPREEKPUNT

We vinden het belangrijk dat er per cliënt één vast aanspreekpunt is. Een bekend gezicht als specialist is wel zo prettig voor u.

DIVERSE LOCATIES FRIESLAND

Met drie vestigingen verspreid in Friesland, is er altijd een vestiging in de buurt waar u terecht kunt. Dit mits u zelf ook in Friesland woont.


KORTE WACHTTIJDEN

Bij ons kunt u vaak al binnen een paar dagen terecht. Als er een spoedgeval is, kunt u meestal direct terecht. Uiteraard kunt u ook direct terecht voor vragen en advies.


SAMENWERKING

Goede samenwerking met oogartsen uit nabijgelegen ziekenhuizen. Altijd prettig indien er overlegd moet worden of doorverwezen.


oogzorgcentrum-friesland-logo

Hét adres in Friesland voor oogonderzoeken • Gecertificeerde optometristen en orthoptist • Wij helpen bij klachten op het gebied van zien!

Copyright by Copini Opticiens. Alle rechten voorbehouden.