Nieuw concept voor oogzorg in Friesland

2 september 20170Nieuws

Nieuw concept voor oogzorg in Friesland

2 september 2017 0
IMG_7393-1200x800.jpg

Met het Oogzorgcentrum Friesland zetten we een nieuw concept neer in Friesland. Op meerdere adressen in Friesland kunt u terecht voor optometrische onderzoeken. Het voordeel is dat het zonder doorverwijzing van de huisarts kan, en dat u minimale wachttijden bij het maken van een afspraak heeft. Doordat de onderzoeksruimten gevestigd zijn binnen Copini Opticiens, is de drempel een stuk lager om naar binnen te stappen. Daarnaast heerst er een minder klinische sfeer, wat vaak een positief effect heeft op mensen. Kinderen  en ouders voelen zich vaak minder opgelaten, omdat wij de mogelijkheid hebben om er echt de tijd voor te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende onderzoeken die we uitvoeren? Neem dan gerust contact op met ons.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


oogzorgcentrum-friesland-logo

Hét adres in Friesland voor oogonderzoeken • Gecertificeerde optometristen en orthoptist • Wij helpen bij klachten op het gebied van zien!

Copyright by Copini Opticiens. Alle rechten voorbehouden.